Székely Kandalló

A Tűzvarázs Mérnökiroda sokéves építő-tervező tapasztalattal és minőségi árukészlettel várja Önt egri,  kazincbarcikai, budapesti bemutatótermében, valamint abasári telephelyén. Ha a minőséget keresi a kandalló technikában is, a cég szolgáltatásai és a forgalmazott termékei a választás lehetőségét kínálják Önnek.

A szakembereink célja olyan kandallók és kémények készítése, amelyek elégedetté teszik az ügyfeleket. Ennek a munkamorálnak köszönhető, hogy a cég elnyerhette az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesületének panaszmentességi bizonyítványát.

Az összeszokott, komoly tapasztalattal rendelkező szakértő gárda mellett a siker kulcsát a gyártóktól közvetlenül beszerzett termékek jelentik, amelyeknek köszönhetően igen kedvező árat kínálhatnak vásárlóknak.   Fűtésre is kiválóan alkalmas invert klímák forgalmazásával, beépítésével is foglalkozunk. (klimaar.hu) Emellett szaktanácsadással, javaslatokkal segítjük vásárlóikat. Igény szerint megtervezzük és megépítjük az Önnek tetsző kandallót. Nincs szükség kompromisszumokra: a megépített kandallóink  szépek, kiváló hatásfokkal rendelkeznek  és kedvező áron beszerezhetőek.

Miben számíthat a Tűzvarázs Mérnökiroda-ra?

  • kandallóépítmények tervezése és kivitelezése sok év tapasztalattal kivitelezői nyilatkozattal
  • tűzterek forgalmazása kedvező áron
  • minőségi kémény megoldások, méretezéssel, huzatszámítással, tanúsítványokkal
  • kandallókályhák, hordozható kandallók, kiegészítők forgalmazása
  • nagyobb értékű termékek díjmentes házhoz szállítás: Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Heves, Pest és Nógrád megyében
  • ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás
  • egyedi kandallók tervezése és kivitelezése az ország egész területén a megrendelő igényének és a választott helység sajátosságainak megfelelően
  • kandallók, karbantartása és javítása kémények bélelése, felfúrása, szerelt saválló kémények kivitelezése.
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.